Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt man in Breskens na verdachte situatie

Toegevoegd: 06-01-2022, 17.14 uur
Politie zoekt man in Breskens na verdachte situatie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BRESKENS - De politie heeft donderdag een burgernetbericht uitgestuurd naar aanleiding van een verdachte situatie in Breskens. De politie vraagt mensen om uit te kijken naar een man.


De politie stuurde donderdag rond 17.00 uur een bericht uit via Burgernet om uit te kijken naar de man. Volgens de politie zou hij een inbraak willen plegen in de Scheepvaartstraat in Breskens. Daarbij was één persoon gezien door getuigen.

Hierop werd het burgernetbericht uitgestuurd. De agenten laten weten op zoek naar een lichtgetinte man van ongeveer 1.85 meter lang. De man zou verder driekwart lang zwart haar hebben en een zwarte bomberjas dragen. De politie drukt burgers op het hart om hem niet zelf te benaderen maar de politie te bellen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (6-1-2022 om 19:44)
Zal vast Henk niet geweest zijn.
Cookie-instellingen beheren