Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw met spoed naar ziekenhuis na woningbrand

Toegevoegd: 08-01-2022, 17.33 uur
Wat er precies in brand stond, is niet bekend.
Wat er precies in brand stond, is niet bekend.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - Een vrouw is zaterdagmiddag met spoed naar het ziekenhuis overgebracht nadat brand uit was gebroken in haar woning aan de Haven in Sint-Maartensdijk.


Na de brandmelding, kort voor 15.00 uur, werd de blusploeg van de brandweer Sint-Maartensdijk met spoed ter plekke gestuurd. De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle en konden verdere uitbreiding van de brand voorkomen. Bij de brand kwam wel aardig wat rook vrij. De brandweer heeft daarom de woning geventileerd.

Na de melding spoedden zich ook meerdere politievoertuigen naar Sint-Maartensdijk. Voor de bewoonster werd een ambulanceteam opgeroepen. De vrouw is met spoed naar het Bravis-ziekenhuis vervoerd. Over haar letsel is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren