Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 88 km

Letsel bij botsing auto's N656 Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 08-01-2022, 19.21 uur
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - Na een botsing tussen twee auto's zaterdagavond in Oud-Vossemeer is één persoon naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 17.50 uur op de kruising van de Hiksedijk en de Kreekweg/Broekseweg (N656). Ter plekke kwamen een personenbusje en een personenauto met elkaar in botsing, mogelijk als gevolg van een voorrangsfout. De brandweer werd opgeroepen ter assistentie maar er zat niemand bekneld.

De ambulancedienst heeft één van de betrokkenen, een vrouw, naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de voertuigen getakeld. De wegbeheerder leidde het verkeer samen met een verkeersregelaar langs de ongevalslocatie. Rond 19.10 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaakie (8-1-2022 om 22:40)
De roest vorming op de schijfremmen zou voor mij een vraagteken zijn
Cookie-instellingen beheren