Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man onder invloed drugs in auto Haamstede

Toegevoegd: 09-01-2022, 10.30 uur
Man onder invloed drugs in auto Haamstede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Politieagenten hebben vannacht bij Burgh-Haamstede een automobilist betrapt die onder invloed van drugs achter het stuur van zijn voertuig zat.


De agenten zagen de man rond 00.30 uur staan op een parkeerplaats bij de Daleboutsweg. Bij het aanspreken van de 37-jarige man uit Burgh-Haamstede roken de agenten een wietlucht. Hierop voerden ze een speekseltest uit. Deze wees uit dat de man onder invloed van drugs verkeerde.

De man kreeg een rijverbod en deed afstand van twee gripzakjes hennep die hij bij zich had.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (9-1-2022 om 12:40)
Dan mogen ze op de carpoolplek bij de stoplichten (kruising Weg naar de val/Julianastraat - Zierikzee) ook wel eens controleren, daar heb ik al een paar keer einde van de middag een vent met een grijze VW Polo zien staan met het raampje open waar grote wietwalmen uit kwamen (ruik het vanaf de fiets) waarna hij zijn weg vervolgd richting Bruinisse, je zal zo´n lul maar tegenkomen.
Cookie-instellingen beheren