Weerbericht:
Af en toe zon en nog een enkele bui
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 41 km

Onderzoek steekpartij Middelburg nog gaande

Toegevoegd: 09-01-2022, 16.06 uur - Update: 09-01-2022, 16.32 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het onderzoek naar de steekpartij waarbij aan het begin van de middag in Middelburg een 15-jarige jongen zwaargewond raakte, is nog altijd gaande.


Het slachtoffer werd volgens de politie gestoken bij een grasveld op de hoek van de Meanderlaan en De Overloper. De gewonde werd vervolgens naar de Roozenburglaan gebracht. Daar werd de jongen behandeld in een ambulance om vervolgens met spoed naar het ziekenhuis te worden gebracht. Volgens de politie ligt het slachtoffer nog in het ziekenhuis.

Rond het genoemde grasveld werd door de politie meteen al een flinke plaats delict afgezet met linten. Rechercheurs van de afdeling Forensische Opsporing (FO) hebben de plaats delict uitgebreid vastgelegd, zowel met fotocamera's als met 3D-apparatuur. Collega's van de tactische recherche deden samen met agenten van de surveillancedienst buurtonderzoek. Rond 13.00 uur vloog ook nog een politiehelikopter boven de plaats delict. 

De politie liet ook speciaal getrainde speurhonden komen. Deze zochten rondom De Overloper. Inmiddels is het zoeken met de honden gestopt. De recherche is nog wel onderzoek aan het doen en de plaats delict is ook nog altijd afgezet. Een deel van De Overloper is hierdoor gestremd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (10-1-2022 om 12:52)
willem ben het helemaal met jou eens en met Jaap ook .ouders kunnen of doen blijkbaar niets en politie heeft veel te weinig mankracht door het kloten bezuinigging programma van Rutte en zijn kornuiten .en wanneer ze dan voor de rechter moeten komen dan krijgen ze hoogstens een taakstrafje .door dit beleid komt er steeds meer onvrede onder het grote deel van de bevolking die nu nog meestal rustig of niet reageert .als dit veranderd dan breekt de pleuris uit .de ikke ikke en de rest kan stikken maatschappij word steeds erger .dit gaat een keer verkeerd
Ikke (10-1-2022 om 12:24)
Benieuwd of het signalement wat ik in gedachten heb weer klopt.
Tuur (10-1-2022 om 12:15)
De burgemeester van Middelburg sprak schande over hetgeen gebeurde in Arnemuiden, maar hetgeen al jaren in dit stuk van dauwendaele aan de hand is wordt met geen woord over gerept.
willem (10-1-2022 om 08:35)
ja renata, schande dat het zo is--daarom ben ik ZO blij met de zo geprezen multi-culti cultuur. NIET dus.
Renata (9-1-2022 om 23:25)
@Willem @Jaap en precies zo is het.
willem (9-1-2022 om 19:50)
de wijk vliegt achteruit. politie nog woongoed doen er niets tegen. veel puur tuig wat zich aan niets stoort--snotneuzen van 8 --10 jaar terroriseren de buurt. zeggen omwonenden er iets van, kunnen je nieuwe ramen bestellen. en allemaal door het verdomde pamperbeleid uit den haag want volgend de slinkse partijen moeten we begrip hebben voor dat tuig.
Cookie-instellingen beheren