Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Onderzoek steekpartij Middelburg nog gaande

Toegevoegd: 09-01-2022, 16.06 uur - Update: 09-01-2022, 16.32 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het onderzoek naar de steekpartij waarbij aan het begin van de middag in Middelburg een 15-jarige jongen zwaargewond raakte, is nog altijd gaande.


Het slachtoffer werd volgens de politie gestoken bij een grasveld op de hoek van de Meanderlaan en De Overloper. De gewonde werd vervolgens naar de Roozenburglaan gebracht. Daar werd de jongen behandeld in een ambulance om vervolgens met spoed naar het ziekenhuis te worden gebracht. Volgens de politie ligt het slachtoffer nog in het ziekenhuis.

Rond het genoemde grasveld werd door de politie meteen al een flinke plaats delict afgezet met linten. Rechercheurs van de afdeling Forensische Opsporing (FO) hebben de plaats delict uitgebreid vastgelegd, zowel met fotocamera's als met 3D-apparatuur. Collega's van de tactische recherche deden samen met agenten van de surveillancedienst buurtonderzoek. Rond 13.00 uur vloog ook nog een politiehelikopter boven de plaats delict. 

De politie liet ook speciaal getrainde speurhonden komen. Deze zochten rondom De Overloper. Inmiddels is het zoeken met de honden gestopt. De recherche is nog wel onderzoek aan het doen en de plaats delict is ook nog altijd afgezet. Een deel van De Overloper is hierdoor gestremd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pim (9-1-2022 om 19:25)
Ongelofelijk wat is er met de jeugd kinderen aan de hand joh zieke wereld. Ouders moeten ook eens wakker worden .
Jaap (9-1-2022 om 17:03)
Door het sukkelbeleid van pappen en nathouden blijft de ellende van alle soorten en maten bestaan in deze parel van Middelburg. Schoon de wijk eens op en zet het inmiddels bekende tuig hun huis en de wijk uit, gebeurt in andere steden ook, bijv. in Arnhem. De nalatigheid van de gemeente en het gebrek om door te pakken is om te kotsen, vooral voor de goedwillende mensen voor wie het veel te lang duurt.
Cookie-instellingen beheren