Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie personen harder dan 120 op 80-weg Clinge

Toegevoegd: 09-01-2022, 18.11 uur
Drie personen harder dan 120 op 80-weg Clinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

CLINGE - Tijdens een snelheidscontrole op de Woestijnestraat in Clinge heeft de politie vanmiddag drie automobilisten betrapt die meer dan 120 kilometer per uur reden terwijl 80 kilometer per uur ter plekke de geldende limiet is.


De politie controleerde met behulp van een lasergun. Diverse hardrijders werden betrapt, onder wie ook twee personen die respectievelijk 122 en 126 kilometer per uur reden. Tegen hen werd proces-verbaal opgemaakt. De politie betrapte ook een 25-jarige Belgische automobilist die 121 kilometer per uur reed.

Bij nadere controle bleek de Belg alleen in het bezit te zijn van een voorlopig Belgisch rijbewijs. Dit document is niet geldig in Nederland en naast een snelheidsbekeuring werd tegen hem daarom proces-verbaal opgemaakt voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Zijn auto moest hij langs de kant van de weg laten staan.

In alle gevallen zal de officier van justitie een beslissing nemen over de hoogte van de boete.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (10-1-2022 om 09:58)
De Woestijnestraat is een stille en erg overzichtelijke weg. Daar kun je zonder gevaar en zonder dat iemand daar last van heeft 120 km/uur rijden. Okee, het mag er niet maar het kan er probleemloos.
wim van de Heijning (10-1-2022 om 08:13)
die weg mag je toch maar 60!
Cookie-instellingen beheren