Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 132 km

Drie personen harder dan 120 op 80-weg Clinge

Toegevoegd: 09-01-2022, 18.11 uur
Drie personen harder dan 120 op 80-weg Clinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

CLINGE - Tijdens een snelheidscontrole op de Woestijnestraat in Clinge heeft de politie vanmiddag drie automobilisten betrapt die meer dan 120 kilometer per uur reden terwijl 80 kilometer per uur ter plekke de geldende limiet is.


De politie controleerde met behulp van een lasergun. Diverse hardrijders werden betrapt, onder wie ook twee personen die respectievelijk 122 en 126 kilometer per uur reden. Tegen hen werd proces-verbaal opgemaakt. De politie betrapte ook een 25-jarige Belgische automobilist die 121 kilometer per uur reed.

Bij nadere controle bleek de Belg alleen in het bezit te zijn van een voorlopig Belgisch rijbewijs. Dit document is niet geldig in Nederland en naast een snelheidsbekeuring werd tegen hem daarom proces-verbaal opgemaakt voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Zijn auto moest hij langs de kant van de weg laten staan.

In alle gevallen zal de officier van justitie een beslissing nemen over de hoogte van de boete.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (11-1-2022 om 11:30)
@Bull, helemaal eens met jouw reactie
Bull (11-1-2022 om 10:11)
Johan, jij behoort tot het type wat ik in de polders tegenkom met bloemmetjes en brandende kaarsjes. Die vonden ook dat het wel kon. Verstand komt met de jaren, bij de een duurt het wat langer dan bij de ander. Maar ik ben die kruisjes rond Clinge meer dan zat, elke keer wordt je daar herinnerd dat de nabestaanden na al die jaren nog steeds een kaarsje branden en de boel bijhouden omdat er zo'n onverstand als jou zich heeft doodgereden. Tot ziens Johan...,
Michel (11-1-2022 om 10:02)
@Johan, deze te hard rijders kunnen niet nadenken, anders zullen zich zeker aan de snelheid houden die er mag gereden worden. En zo een boete ontlopen.
sat (10-1-2022 om 20:46)
Sorry Johan enkele jaren was er terug was er iemand die zijn auto tegen huis plaste Na 6 maand kon hij terug lopen Waar gecontroleerd was is 60 km per uur rest is 80 km Ze kommen mij voorbij als ik zelf 90 km rijd 120km soms zacht uit gedrukt denk ik Ik zelf vindt 50km te hard alles afpakken Rijbewijs En terug op moeten en hoe het nu moet Sorry Belg met tijdelijk rijbewijs wat doet u in ander land zonder verzekering Hopelijk komt Johan hem tegen Er rijden daar veel fietsers over op het 60km stuk vergeet dat niet meeste Belg
Johan (10-1-2022 om 15:09)
@Benny van Goethem: Er zijn mensen die zelf nadenken en beslissen en er zijn mensen die slaafs doen wat een ander voorschrijft. Door welke groep zouden wij geëvolueerd zijn van Batavieren tot de samenleving waarin we nu leven denkt u?
Benny van Goethem (10-1-2022 om 11:42)
Steeds meer mensen maken er een sport van om allerlei regels te overtreden. Ze maken hun eigen regels. En ze denken vaak dat ze er recht op hebben. Ze vergeten dat tegenover elk recht een plicht staat. Maar daar zijn ze ongevoelig voor.
Cookie-instellingen beheren