Weerbericht:
Vanavond in de noordelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Kelder Kerkstraat Wissenkerke vol water

Toegevoegd: 10-01-2022, 08.08 uur
Kelder Kerkstraat Wissenkerke vol water
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WISSENKERKE - In Wissenkerke op Noord-Beveland is de brandweer van Kamperland zondagmiddag ingezet nadat was ontdekt dat een kelder vol water stond.


De wateroverlastmelding kwam omstreeks 14.30 uur binnen vanuit de Kerkstraat in het dorp. De brandweer heeft gecontroleerd of er sprake was van een lekkage vanuit een waterleiding. Dat bleek niet het geval te zijn. Ook bleek er geen elektra door de kelder te lopen, zo meldt de Kamperlandse brandweer.

In overleg met de eigenaren van het pand is besloten dat zij vandaag zelf de kelder zouden leegpompen. De brandweervrijwilligers konden hierop terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (11-1-2022 om 23:17)
Nou wat een nieuws zeg ! In de Paul Krugerstraat, staan de kelders al 2 jaar vol ! Dit door de nieuwbouw van het Scheldekwartier. en de Gemeente Negeert alle bewoners !!!
Cookie-instellingen beheren