Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Traumahelikopter ingezet in Krabbendijke

Toegevoegd: 10-01-2022, 13.51 uur
Door: Remi Mesu

KRABBENDIJKE - Het team van de traumahelikopter uit Rotterdam is maandag aan het einde van de ochtend ingezet in Krabbendijke om assistentie te verlenen aan de ambulancedienst.


De ambulancedienst werd rond 11.25 uur naar de Dorpsstraat in Krabbendijke gestuurd na een melding van een medische noodsituatie. Enkele minuten later werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Deze landde rond 11.50 uur in het dorp. Naast de medische hulpverlening is ook de politie aanwezig. Onder meer een ploeg van de Mobiele Eenheid (ME) die bezig was met een oefening kwam hulp verlenen.

De traumahelikopter is rond 12.25 uur zonder patiënt teruggekeerd naar Rotterdam. Volgens de politie was sprake van een reanimatiemelding die verband zou houden met een medische noodsituatie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wow (16-1-2022 om 15:15)
Ik weet niet wat er gebeurd is, maar ik zie ter plaatse maar liefst 8 politie agenten op de foto. Dat moeten 4 politiewagens zijn met elk 2 personen. Of ze zijn met de bus gekomen, dat kan natuurlijk ook. Was er toch werk voor zoveel agenten, want straks hebben 6 of 7 agenten wroeging omdat ze niks hebben gedaan. Als het om een medische noodsituatie ging, had ik eerder 8 ziekenbroeders of artsen verwacht.
it's me (11-1-2022 om 23:07)
Ik heb begrepen dat er een jonge vrouw zeer plotseling is overleden. Sterkte aan alle betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren