Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 27 km

Woning ‘s-Gravenpolder zes weken dicht door hennepkwekerij

Toegevoegd: 10-01-2022, 14.45 uur
Woning ‘s-Gravenpolder zes weken dicht door hennepkwekerij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

'S-GRAVENPOLDER - Burgemeester Gerben Dijksterhuis van de gemeente Borsele heeft maandag besloten een huurwoning in ‘s-Gravenpolder te sluiten nadat daar in november 2021 een hennepkwekerij werd aangetroffen. Het pand blijft voor zes weken verzegeld.


In november 2021 trof de politie tijdens een onderzoek naar het vervaardigen van verdovende middelen een hennepkwekerij aan in een huurwoning in ‘s-Gravenpolder. De politie vond er onder meer 138 hennepplanten, 16 speciale lampen en een aan- en afzuiginstallatie. Ook werd er illegaal stroom afgetapt. Vamwege die feiten besloot burgemeester Dijksterhuis om dewoning tijdelijk te sluiten. Het pand is maandag verzegeld door politie en de gemeente voor de duur van zes weken.

Normaliter wordt een gebouw dat betrokken is bij drugshandel voor drie maanden gesloten. Echter besloot de burgemeester in dit geval om de sluitingstermijn met de helft in te korten. Dat gebeurt om de woning snel weer te kunnen verhuren in verband met de krapte op de woningmarkt. Daarom duurt de sluiting van de woning maar tot 21 februari 2022.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees van belzen (10-1-2022 om 16:46)
misdaad loont
Joris (10-1-2022 om 16:19)
Als de huurders er maar uitgetrapt worden... Die smerige drugscriminelen in een sociale huurwoning kan je niet hard genoeg aanpakken. En uitkering terugvorderen van afgelopen 10 jaar, kleed ze maar helemaal uit, zonder genade. Van mij mogen ze de rest van hun leven in de goot liggen.
kees van belzen (10-1-2022 om 15:47)
onbegrijpelijk . nog minder straf , het gaat de goede kant op !!!! de helft van de straf , ga lekker je gang.
Kees (10-1-2022 om 15:36)
Normaal staat er 3 maanden op na op straat zetting van de oude bewoners maar in deze krappe tijden is 6 weken ook goed. Die 6 weken zijn uiteraard voor de uit huis gezette familie. Eigen schuld dikke bult.
Cookie-instellingen beheren