Weerbericht:
Vrij veel bewolking en eerst plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 53 km

N62 afgesloten na ongeluk

Toegevoegd: 10-01-2022, 23.50 uur
Door: Remi Mesu

SLUISKIL - De N62 bij Sluiskil is maandagavond enige tijd afgesloten geweest na een ongeluk. Drie auto's raakten daarbij betrokken, meerdere personen zijn naar het ziekenhuis gebracht.


Om de hulpdiensten veilig hun werk te laten uitvoeren, werd de N62 tijdelijk afgesloten. Al het verkeer werd bij de afslag naar Axel van de weg geleid. Door het ongeluk was er een file ontstaan op de N62.

Alle drie de auto's zijn door een berger getakeld. Het is onduidelijk hoe het ongeluk is gebeurd. Verschillende personen zouden door de ambulancedienst naar het ziekenhuis zijn gebracht. 
 

Rond 22.50 uur waren de betrokken auto's weggevoerd en kon de hulpdiensten weer vertrekken. De weg werd daarop weer vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren