Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 256 km

Voetganger geschept in Kapelle

Toegevoegd: 11-01-2022, 21.50 uur
De voetganger is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De voetganger is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

KAPELLE - Een voetganger is dinsdagavond aangereden in Kapelle door een auto. Het slachtoffer moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 20.30 uur bij de kruising van de Jip en Janneke met de Annie M.G. Schmidtsingel. Een automobilist botste daar tegen een voetganger.

Het slachtoffer werd ter plaatse onderzocht door het aanwezige ambulancepersoneel. De voetganger had dusdanige verwondingen dat vervoer naar het ziekenhuis nodig was.

Team verkeer van de politie deed ter plekke kort onderzoek naar het ongeluk. De traumahelikopter uit Rotterdam was ook opgeroepen voor het incident, maar hoefde niet door te komen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren