Weerbericht:
Vanavond in de noordelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse overtredingen bij controle in havengebied

Toegevoegd: 12-01-2022, 10.15 uur
Diverse overtredingen bij controle in havengebied
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Het haventeam van de politie heeft gisteren diverse bekeuringen uitgeschreven voor overtredingen in het Havengebied van Zeeuws-Vlaanderen.


In Sluiskil zagen de agenten een vrachtwagen die geladen was met een container. De verplichte stootbalk was niet aanwezig en de chauffeur kreeg hiervoor een bekeuring Een andere chauffeur werd in Westdorpe op de bon geslingerd. De man had een graafmachine geladen die op geen enkele wijze was vastgezet. Naast de boete mocht hij niet verder rijden.

Eveneens in Westdorpe werden op de Gemeenschappelijkeweg vier bestuurders betrapt op het negeren van het inrijverbod. Daarnaast kregen drie bestuurders in Terneuzen en Westdorpe een bekeuring voor het overschrijden van de snelheid, ze reden respectievelijk 31, 34 en 40 km/u te hard. 

Bij een controle van een voertuig langs de kade van Westdorpe bleek dat er twee banden van het voertuig vrijwel geen profiel meer hadden. Eveneens was er te donkere folie op de ramen geplakt. Voor de gladde banden kreeg de bestuurder een bekeuring. Voor de getinte ruiten is een waarschuwing gegeven. Een bestuurder van een bromfiets reed rond met een gladde voorband en een onleesbare kentekenplaat. Hij kreeg voor één feit een bekeuring en voor de andere een waarschuwing. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko Tazelaar (12-1-2022 om 18:01)
een duim ,aanpakken die hap.
merien (12-1-2022 om 17:08)
die kerel welke een graafmachine vervoerde zonder vast te zetten spoord waarschijnlijk niet zo ooed je zal zo een kraan op je donder krijgen ???
Cookie-instellingen beheren