Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 132 km

File door botsing auto's A58 Kruiningen

Toegevoegd: 12-01-2022, 18.46 uur
Er moesten zeker twee voertuigen worden getakeld.
Er moesten zeker twee voertuigen worden getakeld.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Vanwege een ongeval op de A58 ter hoogte van Kruiningen staat momenteel een file op de snelweg in de richting van Bergen op Zoom.


Het ongeluk gebeurde rond 17.35 uur. Naast de politie, de ambulancedienst en Rijkswaterstaat werd ook de brandweer opgeroepen. Of die ook daadwerkelijk hulp moest verlenen en of er iemand gewond is geraakt, is nog niet duidelijk. Er moesten wel zeker twee voertuigen worden getakeld. Eén van de auto's stond in de middenberm.

Volgens Rijkswaterstaat zorgde de aanrijding voor het nodige verkeersoponthoud. Rond 18.50 uur meldde Rijkswaterstaat nog een file van twee kilometer aan langzaam rijdend tot stilstaand verkeer. Er was sprake van een vertraging van zo'n vier minuten omdat een deel van de weg moest worden afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren