Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 169 km

Problemen op N61 door vrachtwagenongeval

Toegevoegd: 12-01-2022, 18.55 uur
Het ongeluk gebeurde rond 18.10 uur op de rijbaan van Terneuzen richting Schoondijke. Het ongeluk gebeurde rond 18.10 uur op de rijbaan van Terneuzen richting Schoondijke.
Het ongeluk gebeurde rond 18.10 uur op de rijbaan van Terneuzen richting Schoondijke.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

HOEK - Door een vrachtwagenongeval tussen Hoek en De Braakman is momenteel sprake van verkeershinder op en rond de N61. Volgens Rijkswaterstaat is de weg ter plekke dicht.


Het ongeluk gebeurde rond 18.10 uur op de rijbaan van Terneuzen richting Schoondijke. Volgens Rijkswaterstaat is sprake van een geschaarde trekker met oplegger maar wat er precies gebeurd is, is nog niet duidelijk. De verwachting is dat de weg voorlopig nog dicht zal blijven. Rijkswaterstaat meldde rond 19.00 uur een verwachtte eindtijd van 20.15 uur.

Vanmiddag zorgde een andere vrachtwagen ook al voor problemen rond de Westerscheldetunnel (N62). Rond 15.00 uur kwam namelijk een vrachtauto met pech te staan. Vanaf 16.00 uur ging de westbuis richting Terneuzen tijdelijk dicht voor de bergingswerkzaamheden maar deze klus verliep voorspoedig en na een goede 10 minuten werd de tunnelbuis alweer vrijgegeven. Eerder werd rekening gehouden met een afsluiting van een uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren