Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Twee arrestaties voor fatale steekpartij Middelburg

Toegevoegd: 12-01-2022, 20.51 uur - Update: 12-01-2022, 21.04 uur
Onderzoek bij de plaats delict afgelopen zondag.
Onderzoek bij de plaats delict afgelopen zondag.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een woning in Middelburg zijn vanavond twee jongens gearresteerd voor de fatale steekpartij afgelopen zondag in de wijk Dauwendaele. Het slachtoffer van het steekincident, een 15-jarige jongen, overleed eerder vandaag.


De politie kreeg het tweetal zondag al in beeld maar ondanks herhaalde pogingen konden de verdachten nog niet eerder worden aangehouden. De politie riep het tweetal op om zich zo snel mogelijk op een politiebureau te melden maar daaraan werd geen gehoor gegeven. Woensdagavond rond 18.15 uur ontdekte de politie het tweetal echter in een woning in dezelfde wijk waar de steekpartij plaatsvond. Hierna werden de verdachten, een 15-jarige jongen uit Steenbergen en een 16-jarige jongen uit Rilland, door de politie aangehouden. Het tweetal is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze jongens worden donderdag verhoord.

Zondag werd de 15-jarige Tim neergestoken bij een grasveld op de hoek van de Meanderlaan en De Overloper. De zwaargewonde tiener werd vervolgens naar de Roozenburglaan gebracht. Daar werd de jongen behandeld in een ambulance om vervolgens met spoed naar het kinderziekenhuis in Rotterdam te worden gebracht. Zijn toestand was vervolgens lange tijd kritiek. Vanmiddag overleed hij alsnog aan zijn verwondingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ik (12-1-2022 om 21:17)
Gewoon die jongens als volwassenen berechten. Het was een lieve jongen,daar stond hij om bekend. Het wordt daar steeds gevaarlijker in die buurt.
Cookie-instellingen beheren