Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Inbreker opgepakt na woninginbraak Middelburg

Toegevoegd: 13-01-2022, 16.47 uur
Bij de zoekactie is ook een politiehond ingezet.
Bij de zoekactie is ook een politiehond ingezet.
© Foto: Politie
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft vanmiddag, na een melding van een heterdaad woninginbraak, een inbreker aangehouden. De verdachte is overgebracht naar een cellencomplex.


De melder had de verdachte overlopen en probeerde hierna de verdachte tegen te houden. De verdachte zag toch kans om weg te komen en rende een nabijgelegen erf op. Na een zoekslag van de politie kon de inbreker worden aangehouden in de buurt van de Laurens Stommesweg. Bij de zoekactie is ook een politiehond ingezet.

De verdachte is vervolgens overgebracht naar Torentijd en zal later worden verhoord. Of er bij de inbraak iets buit is gemaakt is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren