Weerbericht:
Zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Man net op tijd uit brandende auto gered

Toegevoegd: 31-03-2007, 14.07 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 54-jarige Terneuzenaar is vrijdagavond net op tijd uit zijn brandende auto gered.

De man was met zijn auto naar zijn garagebox op de Driewegen in Terneuzen gereden. Nadat hij er achter kwam dat hij zijn sleutels niet bij zich had was hij met draaiende motor stil gaan staan. Nadat hij wat biertjes had gedronken was hij in slaap gevallen in zijn auto.

Nadat de man in slaap was gevallen brak door nog onbekende oorzaak brand uit in de auto. Een buurtbewoner kon hem op tijd wakker maken. Ambulancepersoneel heeft de man ter plaatse onderzocht. Behandeling in het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk.

De brandweer van Terneuzen rukte met één tankautospuit uit om de brand te blussen. De spuitgasten konden na ongeveer veertig minuten weer inrukken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren