Weerbericht:
Af en toe zon en enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Verdachten steekpartij 15-jarige Tim twee weken langer in voorarrest

Toegevoegd: 14-01-2022, 13.23 uur
Het onderzoek naar de steekpartij is nog in volle gang.
Het onderzoek naar de steekpartij is nog in volle gang.
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een rechter-commissaris heeft vrijdag besloten dat de twee verdachten in de zaak rondom de overleden Tim twee weken langer vast blijven zitten. De 15-jarige Tim werd op 9 januari door messteken om het leven gebracht.


De politie hield woensdag twee jongens van 15 en 16 jaar oud uit Steenbergen en Rilland aan in een woning in Middelburg. Het openbaar ministerie (OM) laat via Twitter weten dat de twee verdachten vrijdag zijn voorgeleid voor de rechter-commisaris.

De twee minderjarige jongens worden verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van de Middelburgse Tim. De rechter-commissaris heeft besloten ze twee weken langer vast te houden. Het onderzoek is volgens het OM in volle gang en de verdachten zitten in beperkingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (14-1-2022 om 13:46)
15 en 16 jaar.......??! Hoe heeft het zover kunnen komen met deze kinderen, in wat voor (belevings)wereld vertoeven zij dat iemand steken op een gegeven moment een goed idee lijkt?
Cookie-instellingen beheren