Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Brandweer uitgerukt voor woningbrand Middelburg

Toegevoegd: 14-01-2022, 18.12 uur
De brandweer kwam ter plaatse voor de woningbrand.
De brandweer kwam ter plaatse voor de woningbrand.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een brand in een seniorenwoning in Middelburg. De brandweerlieden konden het vuur snel onder controle krijgen.


De brand onstond rond 17.30 uur in een woning aan het Overloperhof. De brandweer van de post aan de Torenweg werd gealarmeerd en ging net als een rapid responder van de ambulancedienst ter plaatse.

Eenmaal aangekomen bleek dat er op de tweede verdieping van het complex brand was ontstaan in een seniorenwoning. Met behulp van een straal lage druk kon de brandweer het brandje onder controle krijgen. Toen de situatie onder controle was, konden de hulpdiensten weer terugkeren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren