Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 169 km

Brandweer Koewacht helpt bij ongeluk in België

Toegevoegd: 14-01-2022, 23.41 uur
Brandweer Koewacht helpt bij ongeluk in België
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KOEWACHT - De brandweer van Koewacht is vrijdag over de grens ingezet om bij een ongeluk op de Belgische snelweg te helpen. Op de E34 bij Wachtebeke was een vrachtwagen in een sloot beland.


Het ongeluk in België gebeurde rond 18.30 uur op de E34 bij Wachtebeke. In de richting van Knokke was daar een vrachtwagen in een naastgelegen sloot terecht gekomen. 

Het is niet bekend of er bij het ongeluk mensen gewond zijn geraakt. Het is niet de eerste keer dat de brandweer van Koewacht over de grens wordt ingezet. Ongeveer een week geleden hielpen de Zeeuws-Vlaamse bluslieden ook al bij een brand in het Belgische Stekene.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (16-1-2022 om 14:18)
Ik rijdt regelmatig over de E34 Expresweg, en zie soms vrachtwagenchauffeurs met hun voeten op het dashboard, of met hun mobieltje of GPS bezig, gewoon veel te weinig controle hier !
Cookie-instellingen beheren