Weerbericht:
Vrij veel bewolking en eerst plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Met slok op 40 kilometer per uur te hard op A58

Toegevoegd: 15-01-2022, 08.23 uur
Met slok op 40 kilometer per uur te hard op A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Politieagenten van het team Oosterschelddbekken hebben vrijdagavond op de A58 iemand betrapt die 40 kilometer per uur te hard reed.


Agenten zagen de automobilist over de snelweg scheuren en zetten hem aan de kant. De persoon werd onderworpen aan een controle en kreeg een proces-verbaal aangezegd voor de snelheidsovertreding. De persoon werd vervolgens meegenomen naar een politiebureau om een ademanalyse te doen.

Op het bureau blies de automobilist, volgens de politie een beginnend bestuurder, een waarde van 135 Ug/l. Dat is minder dan de limiet voor ‘reguliere’ bestuurders (220 Ug/l) maar teveel voor een beginnend bestuurder. Voor hen ligt de limiet namelijk op 88 Ug/l.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (15-1-2022 om 18:29)
Het is zo jammer dat het maar 40 km te hard is en geen 55, Dan had hij ook zijn rijbewijs in kunnen leveren. Overigens vind ik dat men dat standaard moet doen bij meer dan 0,1 promille. Drank op is rijbewijs kwijt.
Hans Grimbergen (15-1-2022 om 12:45)
Daar gaat je goede gedrag.
Henky (15-1-2022 om 10:55)
Wel dat is één gek minder op de weg ,ik ziet dit dagelijks racen op de snelweg in de bebouwde kom waar 30km is rijden 60 en soms nog wel harder, en dit zijn allemaal mensen uit de straat/dorp , waar 60 is rijden, wel daar zijn er bij die echt door de bodem van hen auto trappen en dat zijn niet alleen mannen ook vrouwen scheuren met hen 4x4 of een andere dikke auto met hen kinderen erin die naar school moeten worden gebracht en als je er wat van zegt of aanspreek wel dan weet je niet wat er uit het raam wordt geschreeuwd men mag blijkbaar hen niet op hen gedrag aanspreken ,maar hen wel als er één hond in hen tuin zijn behoefte wilt doen. Maar er is niemand van de overheid die zijn verantwoording wilt nemen alleen als het een heterdaad is
Cookie-instellingen beheren