Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 189 km

Man aangehouden voor brandstichting Geersdijk

Toegevoegd: 15-01-2022, 15.58 uur
De brandweer kon de brand blussen.
De brandweer kon de brand blussen.
© Foto: Brandweer Kamperland
Door: Remi Mesu

GEERSDIJK - De politie heeft zaterdag een man aangehouden op verdenking van het in brandsteken van een auto. De brandweer kon de autobrand onder controle krijgen maar de auto brandde wel volledig uit.


De brandweer van Kamperland werd vrijdag rond 12:20 uur gealarmeerd dat er een auto op de Provincialeweg in Geersdijk vlam had gevat. Omdat de auto vlakbij een schuur van een woning stond, rukte de brandweer met spoed uit. Eenmaal ter plaatste bleek dat de brand nog niet was overgeslagen naar de schuur. De bluslieden blusten de auto en controleerden de schuur zowel van binnen als buiten. 

Omdat de omstandigheden rondom de brand verdacht waren, heeft de politie een plaats delict gemaakt rondom de auto. Getuigen hadden de vermoedelijke dader gezien waarop agenten niet veel later een 26-jarige man uit Geersdijk konden arresteren. De verdachte zit vast en de politie doet verder onderzoek naar de brandstichting. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren