Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto in sloot naast Kanaalweg Kruiningen

Toegevoegd: 15-01-2022, 20.28 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Op de Kanaalweg bij Kruiningen is zaterdag aan het begin van de avond een personenauto van de weg geraakt en op zijn kant in een sloot beland. Er is niemand gewond geraakt.


De Audi raakte rond 18.35 uur van de weg toen deze tussen de Vlakebrug over het Kanaal door Zuid-Beveland en de rotonde bij de afrit Yerseke bij de A58 de afslag nam naar de Kanaalweg. Aanvankelijk gingen de hulpdiensten uit van een ongeval met letsel maar bij het ongeluk bleek niemand dusdanig letsel opgelopen te hebben dat vervoer naar het ziekenhuis nodig was.

Vanwege het ongeval was de weg ter plekke tijdelijk afgesloten. De Audi is getakeld door bergingsbedrijf Van Egeraat uit Rilland. Er was sprake van een brandstoflekkage. Het waterschap is daarover in kennis gesteld. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Whahah (17-1-2022 om 14:35)
Lekker snel oordeel.. voor hetzelfde geld is hier iets medisch gebeurd met de bestuurder tijdens het rijden? Beetje lastig om dan je auto tussen de lijnen te houden he...
Whahah (16-1-2022 om 14:55)
Whahah, die ligt er goed in ja... Als dat een eenzijdig ongeval is, heeft deze man niet kunnen rijden. Of is het nou zo'n prestatie om tussen de strepen te blijven? Klaarblijkelijk voor deze man wel. Zeker als het donker is, en je hebt je handen al vol aan dat schakelen, kan dat best pittig zijn. Taxi bellen als het donker is he, dat scheelt een hoop ellende.
Cookie-instellingen beheren