Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Auto in brand bij ongeluk: dode en zwaargewonde

Toegevoegd: 15-01-2022, 21.06 uur - Update: 15-01-2022, 22.42 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een auto is vanavond in vlammen opgegaan na een ernstig ongeval in Terneuzen. Hierbij is één persoon om het leven gekomen. Een ander is zwaargewond geraakt, zo meldt de politie.


De auto vloog rond 20.00 uur in brand bij een bocht van de Rooseveltlaan, vermoedelijk na een botsing met een boom. Vrijwel direct werden de brandweer, de politie en meerdere ambulanceteams opgeroepen. Later werd ook de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd, maar die werd uiteindelijk niet meer ingezet.

Het voertuig, dat in twee stukken brak, stond al snel volledig in lichterlaaie. Naast een tankautospuit van de Terneuzense brandweer is vanaf de post Mauritsfort ook een haakarmvoertuig met hulpverleningscontainer naar de ongevalslocatie gestuurd. Het dodelijke slachtoffer overleed ter plekke.De zwaargewonde is per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

​De politie doet onderzoek naar de toedracht van het noodlottige ongeval. De weg is afgezet. De identiteit van het overleden slachtoffer is nog niet bekend gemaakt maar diens familie is inmiddels wel door de politie op de hoogte gebracht.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (16-1-2022 om 11:54)
@Joris, geen onschuldige omstanders... maar wel een onschuldige bijrijder. Omdat de bestuurder de auto 'niet onder controle' had is er een jong leven ontnomen. Krijg dat bericht thuis. Sterkte voor de nabestaanden en hulpverleners.
Hassel (16-1-2022 om 11:09)
Waarom zou je niet mogen roepen wat je denkt wat er gebeurd is? Om een auto doormidden te krijgen is er heel wat snelheid nodig.
Mart. (16-1-2022 om 11:05)
Verschikkelijk, al dat verdriet, heel veel sterkte voor alle betrokkenen, nabestaanden en hulpverleners.
Anoniem (16-1-2022 om 11:03)
Half uur daarvoor zelfde weg gereden, vond het nog al verraderlijk glad. Dus vroeg mijn eigen toen al af, is de gemeente vergeten te strooien misschien? En dit is al de zoveelste in die bocht, exact hetzelfde plek. Gemeente doe er alstublieft iets aan, met regen, gladheid is zo een bocht te gevaarlijk. Veel sterkte aan de nabestaanden.
Timsalabim (16-1-2022 om 11:02)
@joris je bent echt een [email protected]@@zak eerste klasse met je opmerking, was je soms de derde passagier in die auto omdat je zo goed weet wat er gebeurd is? En sportieve uitlaten doen niks met het vermogen van je auto, je weet gewoon niet waar je het over hebt…
Esther (16-1-2022 om 10:39)
Afschuwelijk,heel veel sterkte toegewenst aan alle betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren