Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in brand bij ongeluk: dode en zwaargewonde

Toegevoegd: 15-01-2022, 21.06 uur - Update: 15-01-2022, 22.42 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een auto is vanavond in vlammen opgegaan na een ernstig ongeval in Terneuzen. Hierbij is één persoon om het leven gekomen. Een ander is zwaargewond geraakt, zo meldt de politie.


De auto vloog rond 20.00 uur in brand bij een bocht van de Rooseveltlaan, vermoedelijk na een botsing met een boom. Vrijwel direct werden de brandweer, de politie en meerdere ambulanceteams opgeroepen. Later werd ook de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd, maar die werd uiteindelijk niet meer ingezet.

Het voertuig, dat in twee stukken brak, stond al snel volledig in lichterlaaie. Naast een tankautospuit van de Terneuzense brandweer is vanaf de post Mauritsfort ook een haakarmvoertuig met hulpverleningscontainer naar de ongevalslocatie gestuurd. Het dodelijke slachtoffer overleed ter plekke.De zwaargewonde is per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

​De politie doet onderzoek naar de toedracht van het noodlottige ongeval. De weg is afgezet. De identiteit van het overleden slachtoffer is nog niet bekend gemaakt maar diens familie is inmiddels wel door de politie op de hoogte gebracht.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacob (16-1-2022 om 10:24)
@Joris uit jou reactie begrijp ik dat de Politie alleen! maar erop uit is om mensen in elkaar te slaan. Bravo voor je rare reactie waaruit duidelijk blijkt dat je goed op de hoogte bent van de werkzaamheden van de Politie. En wat te denken aan de onder bezetting zodat men niet overal tegelijk kan zijn. Als er in een bepaald deel van Zeeland iets ernstigs gebeurd moet men vanuit alle windstreken komen voor bijstand. Zo kan het gebeuren dat er maar een enkel voertuig te beschikking is in een bepaald deel van Zeeland.
Arno (16-1-2022 om 09:01)
Verschrikkelijk is het. In 2010 gebeurde op ongeveer dezelfde plek ook een dodelijk ongeval. Heel veel sterkte aan de familie, vrienden en kennissen van de slachtoffers. Hopelijk hersteld de zwaargewonde.
Joris (16-1-2022 om 08:16)
@Michel: Racen, vaak in de avonduren maar ook zo nu en dan 's middags, is ook in Vlissingen en omgeving een populair tijdverdrijf. Geen politie te bekennen hoewel het geluid van de illegale 'sportieve' uitlaten kilometers verderop te horen is. Handhaven heeft geen prioriteit, burgers afrossen die samen buiten koffiedrinken is veel belangrijker. De politie stroomt pas massaal toe als er iemand dood op straat ligt. Ik ben mevrouw Caljouw nog niet vergeten. Dit keer gelukkig geen onschuldige omstanders getroffen. Hulde aan de brandweer en ambulancedienst. Staan altijd paraat om te redden wat er te redden valt.
Fernando (16-1-2022 om 07:43)
vlak naast mijn huis vreselijk!! wens veel sterkte aan betrokkenen en nabestaanden.. En uiteraard de hulpverleners
eva (16-1-2022 om 07:36)
@Michel. Dat dit probleem zich voor doet wat in uw reactie staat kan wel zo zijn, maar u betoond hierin geen enkel greintje van medeleven voor de slachtoffers, betrokkenen en hulpverleners. U weet niet eens de oorzaak, maar veroordeeld deze al wel. Oftewel u bent een koele narcistische kikker of iemand die harteloos is. Denk na vooraleer u een reactie schrijft. Van mijn kant mijn medeleven voor de slachtoffers, nabestaanden, en hulpverleners.
wanda zandbergen (16-1-2022 om 06:29)
verschrikkelijk sterkte voor de nabestaande en de familie van de zwaargewonde
Cookie-instellingen beheren