Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

FO verkeer doet nog onderzoek naar dodelijk ongeval, weg afgesloten

Toegevoegd: 16-01-2022, 00.42 uur
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De forenische opsporing verkeer doet al geruime tijd onderzoek naar het dodelijke ongeval dat zaterdagavond in Terneuzen plaats vond. In verband met het onderzoek is de Rooseveltlaan gedeeltelijk afgesloten.


Het ongeluk gebeurde rond 20.00 uur toen een auto bij een bocht van de Rooseveltlaan in de brand vloog. Vermoedelijk gebeurde dat na een botsing met een boom. Vrijwel direct werden de brandweer, de politie en meerdere ambulanceteams opgeroepen. Later werd ook de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd, maar die werd uiteindelijk niet meer ingezet.

De forensische opsporing verkeer kwam rond 22.30 uur ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van het noodlottige ongeval. Gedurende het onderzoek was de Rooseveltlaan in beide richtingen afgesloten voor verkeer tussen de rotonde bij de Alvarezlaan en de kruising met het Schuberthof.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alex (16-1-2022 om 09:58)
Zo triest, zo jong. Heel veel sterkte aan de familie.
Cookie-instellingen beheren