Weerbericht:
Vrij veel bewolking, vooral in het westen ook zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Motoragent aangereden in Middelburg, politie doet onderzoek

Toegevoegd: 16-01-2022, 15.26 uur - Update: 16-01-2022, 22.25 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een motoragent is zondag in Middelburg betrokken geraakt bij een botsing. In verband met het ongeluk is een kruising tijdelijk afgezet.


Het ongeluk gebeurde rond 14.30 op de kruising van de Blauwedijk met Het Groenewoud. Ter hoogte van de rechtbank botsten een personenauto en de politiemotor tegen elkaar.

De motoragent is door het aanwezige ambulancepersoneel in de ambulance verzorgd. De agent is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de politie is de bestuurder van de auto aangehouden. De toedracht wordt door verkeersspecialisten onderzocht, de weg is hiervoor afgezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mr.Bean. (16-1-2022 om 16:47)
De wijze waarop dit bericht wordt weergegeven is alsof de automobilist al schuldig is bevonden, er stond toch duidelijk dat het ongeluk onderzocht moest worden, waarom is deze man nu al aangehouden ? Wie had voorrang, kan toch niet zo moeilijk zijn?
Ja-Ja (16-1-2022 om 16:30)
Geen zwaailicht en sirene? Gewoon verkeersongeluk. Waarom bestuurder aangehouden?Of had persoon gedronken?
Cookie-instellingen beheren