Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt eigenaren gestolen goederen

Toegevoegd: 17-01-2022, 09.06 uur
De politie zoekt de eigenaar van deze spullen. De politie zoekt de eigenaar van deze spullen. De politie zoekt de eigenaar van deze spullen.
De politie zoekt de eigenaar van deze spullen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaren van goederen die zijn ontdekt naar aanleiding van diefstallen in de Oosterschelderegio.


Op dinsdag 21 december hield de politie een inwoner van Serooskerke (Schouwen-Duiveland) aan op verdenking van meerdere diefstallen uit boten. Bij een huiszoeking in de woning van de verdachte troffen agenten meer dan 100 goederen aan die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren. Deze werden in beslag genomen en zijn inmiddels deels terugbezorgd bij de rechtmatige eigenaren. De politie heeft echter nog niet alle goederen terug kunnen geven en deelt daarom nu enkele foto's van spullen die bij de verdachte zijn aangetroffen.

De goederen op de foto's zouden afkomstig moeten zijn van boten die lagen/liggen in de regio's Schouwen-Duiveland en Noord-Beveland. "Is er vorig jaar op uw boot ingebroken bekijk dan nog eens goed onderstaande foto’s. Mocht er iets tussen zitten wat van u is, bel dan met 0900-8844 en vraag naar de teamrecherche Goes", zo adviseert de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (17-1-2022 om 22:06)
Ik meen hier mijn Rayban zonnebril met opbergdoosje en het doosje van mijn Tommy Hilfiger zonnebril te herkennen. Deze zijn echter niet op de boot gestolen maar weg genomen uit mijn auto. Heb inmiddels al nieuwe. Geen aangifte want normaliter heeft de politie geen tijd/zin. Een nieuwe kopen is goedkoper als een paar uur op het bureau zitten voor een aangifte die wordt afgewezen!
Johan (17-1-2022 om 13:22)
Wat een rare inbreker: Wie steelt er nou brillen? Dat zijn persoonlijke hulpmiddelen waar iemand anders helemaal niets aan heeft. Ze zijn volgens mij ook schier onverkoopbaar.
Cookie-instellingen beheren