Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man die motoragent aanreed vermoedelijk onder invloed

Toegevoegd: 17-01-2022, 10.50 uur
De automobilist verkeerde hoogstwaarschijnlijk onder invloed van drugs.
De automobilist verkeerde hoogstwaarschijnlijk onder invloed van drugs.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De automobilist die gisteren werd aangehouden nadat hij in Middelburg een motoragent van de politie had aangereden, verkeerde vermoedelijk onder invloed van drugs.


De 64-jarige motoragent stond op Het Groene Woud voorgesorteerd en sloeg linksaf richting de Schroebrug toen het verkeerslicht op groen sprong. Vanaf de Schroebrug reed op dat moment een 19-jarige automobilist uit Middelburg de kruising op, waarna de botsing ontstond.

De motorrijder is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Bij de automobilist werden een alcoholblaastest en een speekseltest afgenomen. De blaastest leverde geen bijzonderheden op. De speekseltest scoorde positief op drugsgebruik. De man werd hierop aangehouden en voor verder onderzoek meegenomen. Een GGD-arts heeft een bloedproef afgenomen. De uitslag is over ongeveer twee weken bekend.

De exacte toedracht van het ongeval wordt door de politie onderzocht. Vanwege de objectiviteit wordt dit onderzoek niet uitgevoerd door verkeersspecialisten van de eenheid Zeeland-West-Brabant maar de politie-eenheid Rotterdam.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
BigBro (18-1-2022 om 20:39)
@Peter Quack: Die klasse justitie is al begonnen. Immers de burger ondergaat een blaastest, speekseltest en bloedproef. En de motoragent?? En het groene verkeerslicht? Was dat echt groen? Voor alle duidelijkheid: ik keur alcohol en drugs niet goed, zeker niet in het verkeer. Maar als er beloofd wordt een objectief onderzoek uit te voeren...
Li joz (18-1-2022 om 14:37)
De reacties hier zeggen genoeg over de persoon die ze plaatst...
Joris (17-1-2022 om 20:13)
@Motorkip: Lijkt op autotype profileren maar ik begrijp u. Je pikt ze er zo uit: Toeteruitlaat voor sportief geluid en extra aandacht, donkere raampjes, donkere achterlichtjes en grote aluminium velgen. "Eerst een lekkere jonko, petje achterstevoren, stoeltje in ligstand en scheuren maar."
Juunbuuze (17-1-2022 om 19:14)
Lekker om zo je pensioen in te gaan als 64 jarige diender… Sterkte voor deze politieagent!
Motorkip (17-1-2022 om 14:56)
Ik krijg altijd de zeezenuwen als er zo'n ouwe punto of golfkar achter me aan rijd.
zeeuw (17-1-2022 om 13:16)
ze kunnen ze niet zwaar genoeg straffen
Cookie-instellingen beheren