Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Gezochte Belg met kind mogelijk in Zuid-Nederland

Toegevoegd: 17-01-2022, 13.42 uur
Gezochte Belg met kind mogelijk in Zuid-Nederland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Nederlandse politie houdt er rekening mee dat een in België gezochte man (34) die woensdag 12 januari samen met een 4-jarige jongen uit Sint Niklaas (B) verdween, mogelijk in het zuiden van ons land verblijft.


De man en het kind werden woensdag rond 10.30 uur voor het laatst gezien in de Dalstraat in Sint-Niklaas. Sindsdien ontbreekt van hen elk spoor en is de Belgische politie naar ze op zoek. De Nederlandse politie maakt zich naar eigen zeggen ook grote zorgen om de gezondheid van het tweetal. De gezochte Belg wordt dringend opgeroepen om zich te melden. Tegelijkertijd coördineert een rechercheteam samen met de Officier van Justitie in Breda de zoekactie naar het duo.

De gezochte man is ongeveer 1.80 meter lang. Hij heeft een normaal postuur. De man heeft groene ogen en kort donkerblond haar. Hij draagt een baard. Het is niet bekend welke kleding de man aanhad ten tijde van de verdwijning. Van de jongen is bekend dat hij ongeveer 1.02 meter lang is en een normaal postuur heeft. De jongen heeft bruine ogen en bruin haar. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een donkerblauwe jas met rode strepen.

De gezochte man zou rijden in een grijze Peugeot met het kenteken 2-ACR-250. Het is echter niet uitgesloten dat op de auto inmiddels een andere nummerplaat is aangebracht, zo meldt de politie. Mensen die de man zien, worden gevraagd niet zelf in te grijpen maar direct 112 te bellen. "Heeft u mogelijk bruikbare informatie over de  verdachte en het kind, bijvoorbeeld over zijn huidige verblijfplaats of heeft u hen en/of de auto gezien, bel ons dan via 0900-8844", zo luidt de oproep van de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria (18-1-2022 om 18:17)
Volgens mij heb ik de man en het kind vrijdagmorgen gezien bij de jumbo in Zoutelande. Hij droeg een muts en een groene jas. Als deze informatie niet klopt ben ik waarschijnlijk mis. Misschien heeft het waarde om wat voor reden dan ook.
Cookie-instellingen beheren