Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe zon en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Politie toont beelden doorgereden quadrijder

Toegevoegd: 17-01-2022, 16.14 uur
Politie toont beelden doorgereden quadrijder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - In het tv-programma Opsporing Verzocht worden morgenavond beelden getoond van een man die op zaterdagmiddag 16 oktober opzettelijk met een quad een fietser omver reed bij Westkapelle.


Op de bewuste zaterdagmiddag fietste een 50-jarige man uit Vlissingen over de Achterweg richting de Zuidstraat. Hierbij ontstond een verkeersconflict tussen de fietser en de bestuurder van de quad. De quadbestuurder reed hierop opzettelijk de fietser omver, die hierdoor ten val kwam en lichtgewond raakte. De quadrijder reed met hoge snelheid door zonder te stoppen.

De politie hoopt dat er mensen zijn die de quadbestuurder op de beelden herkennen en zich melden. De live uitzending van Opsporing Verzocht is dinsdag om 21.20 uur op NPO1. Op woensdag 19 januari wordt het programma rond 13.20 uur herhaald via NPO1.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tuur (18-1-2022 om 17:14)
Goh slechts 3 maanden, dat is in deze tijd een wonder.
Joris (18-1-2022 om 10:23)
Is het incident zelf, het omver rijden dus, vastgelegd op beeld of zijn er beelden van camera's verderop waarbij je een quad langs ziet komen en dat de conclusie is dat het het betrokken voertuig is? Anders wordt het het woord van de geïrriteerde fietser tegenover de quadrijder. Dan zeg ik: Vrijspraak wegens gebrek aan bewijs. Verweer van quadrijder: 'Agressieve fietser wilde matten dus koos ik geweldloos het hazenpad.' Ook aannemelijk.
Surimi (17-1-2022 om 22:40)
Ik zal eens goed kijken. Lijkt me niet zo moeilijk
Cookie-instellingen beheren