Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Man gewond bij bedrijfsongeluk Nieuwdorp

Toegevoegd: 18-01-2022, 09.31 uur
Man gewond bij bedrijfsongeluk Nieuwdorp
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Bij een bedrijfsongeluk in Nieuwdorp is maandagavond een 48-jarige man uit de Filipijnen gewond geraakt. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.


Het slachtoffer viel volgens een politiewoordvoerder rond 21.10 uur uit een kraan toen hij aan het werk was bij een bedrijf aan de Monacoweg. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen maar de helikopter kwam niet meer ter plekke.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis Rotterdam. Volgens de politie was hij wel aanspreekbaar. Wat er precies gebeurd is, wordt nog onderzocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (18-1-2022 om 13:16)
Dat hij nog aanspreekbaar is dat is wel een geluk. Als je van 15 meter hoogte of meer uit zon kraan valt maak je wel een smak. Dan breek je zo je rug.
Cookie-instellingen beheren