Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe zon en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Gezochte quadrijder meldt zichzelf bij politie

Toegevoegd: 18-01-2022, 17.52 uur - Update: 19-01-2022, 11.59 uur
Gezochte quadrijder meldt zichzelf bij politie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - De quadrijder die dit najaar bij Westkapelle een fietser aanreed en er vervolgens vandoor ging, heeft zich bij de politie gemeld. De politie kondigde gisteren aan beelden van de quadbestuurder te laten zien in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.


Op de zaterdagmiddag 16 oktober fietste een 50-jarige man uit Vlissingen over de Achterweg richting de Zuidstraat. Hierbij ontstond een verkeersconflict tussen de fietser en de bestuurder van de quad. De quadbestuurder reed hierop opzettelijk de fietser omver, die hierdoor ten val kwam en lichtgewond raakte. De quadrijder reed met hoge snelheid door zonder te stoppen.

De politie laat weten dat de gezochte persoon zich inmiddels heeft gemeld. Het gaat om een 31-jarige man uit Westkapelle. Hij is inmiddels ook al gehoord, zo meldt de politie. Eerder meldde de politie in haar berichtgeving een andere identiteit, maar dat bleek volgens een woordvoerder niet te kloppen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WeetAllesBeter (19-1-2022 om 19:25)
Haha. Dikke bluf heeft geholpen. Beelden hebben ze sowieso niet op die lokatie hahaha
Mijn mening (18-1-2022 om 19:21)
Wat een held, not.
Cookie-instellingen beheren