Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Hardhandige vechtpartij in eetcafe Terneuzen

Toegevoegd: 01-04-2007, 23.01 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - In de nacht van zaterdag op zondag, tussen 02.25 uur en 02.30 uur, vond er een vechtpartij plaats in een eetcafe in Terneuzen.

Uit aangiftes bleek dat een 18-jarige man uit Terneuzen met twee vrienden (een 25-jarige man en een 18-jarige man beiden uit Terneuzen) in een horecagelegenheid aan de Nieuwstraat in Terneuzen was. De 18-jarige man kreeg binnen, door nog onbekende oorzaak, onenigheid met een man.

Hierbij vielen over en weer klappen. De 25-jarige vriend kwam tussen beiden en werd daarbij in zijn hand gebeten. Buiten de horecagelegenheid zette de ruzie zich voort en keerde een groepje (ongeveer 6 personen waaronder de man waar hij eerder ruzie mee had in de horecagelegenheid) zich tegen hem.

De 18-jarige man werd geslagen en tevens in zijn hand gebeten. De twee vrienden probeerden hem te ontzetten. Ook zij kregen hierbij klappen. De 18-jarige man vluchtte met zijn twee vrienden een eetcafe binnen, gevolgd door het groepje. In het eetcafe kregen de drie mannen wederom klappen en werd er met meubilair gegooid.

De drie vrienden en een 26-jarige man die bij het eetcafe aan het werk was deden aangifte. In verband met deze vechtpartij zijn rond 02.30 uur een 19-jarige man en een 20-jarige man, beiden uit Terneuzen, buiten het eetcafe aangehouden. Zij zijn in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren