Weerbericht:
Overdag perioden met zon en kans op een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser omgekomen bij aanrijding Hulst

Toegevoegd: 18-01-2022, 19.24 uur - Update: 18-01-2022, 19.52 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Bij een aanrijding met een Belgische personenauto is dinsdag aan het einde van de middag in Hulst een fietser om het leven gekomen.


De fietser werd rond 17.50 uur door de automobilist aangereden op de Veldstraat. Ambulanceteams ontfermden zich nog over het slachtoffer maar alle hulp mocht niet baten: de fietser overleed ter plekke. De opgeroepen traumahelikopter uit Rotterdam werd ook niet meer ingezet.

De politie liet eerder weten dat de bestuurder van de auto was aangehouden maar dat blijkt onjuist. Van de automobilist wordt later een verklaring afgenomen. De Veldstraat is voorlopig nog afgezet vanwege sporenonderzoek. De familie van het slachtoffer is inmiddels geïnformeerd over het ongeval.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (18-1-2022 om 19:41)
Triest bericht weer, sterkte aan betrokkenen en voor de familie van de overleden fietser.
Cookie-instellingen beheren