Weerbericht:
Plaatselijk mist en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij botsing auto's A58 Middelburg

Toegevoegd: 19-01-2022, 00.17 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding tussen twee personenauto's op de A58 tussen Middelburg en Oost-Souburg is dinsdagavond laat één persoon gewond geraakt.


De voertuigen, waarvan er één een Spaans kenteken had, kwamen rond 23.15 uur door onbekende oorzaak met elkaar in botsing op de snelweg, ter hoogte van de Moeringweg. Beide voertuigen belandden door de klap in de rechterberm. De Spaanse auto belandde met zijn voorkant in een greppel, de andere auto bleef nog net in de berm staan.

Eén van de betrokkenen is door medewerkers van de ambulancedienst onderzocht en vervolgens meegenomen. De politie nam de andere betrokkene mee. Twee bergingsvoertuigen van Kuzee kwamen ter plekke om de auto's te takelen. Rijkswaterstaat zorgde voor de afzetting.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren