Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe zon en een enkele bui
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Hulpdiensten uitgerukt voor medische situatie M'burg

Toegevoegd: 19-01-2022, 12.18 uur
Hulpdiensten uitgerukt voor medische situatie M'burg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn woensdag uitgerukt voor een medische melding op het industrieterrein Arnestein in Middelburg. Ook werd de traumahelikopter opgeroepen, deze hoefde echter niet door te komen.


De medische situatie ontstond woensdag rond 07.45 uur in een gebouw aan de Industrieweg in Middelburg. Eenheden van de politie, brandweer en ambulancedienst gingen ter plaatse om ondersteuning te bieden.

Ook werd de traumahelikopter opgeroepen voor het incident, maar deze kon omkeren omdat de hulp van het MMT niet meer nodig was. Uiteindelijk reed een ambulance met spoed richting het ziekenhuis, gevolgd door een tweede ambulanceteam.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tuur (19-1-2022 om 12:35)
Hopelijk komt de beste man er weer bovenop, gelukkig waren er collega's van hem in de buurt anders was dit fataal afgelopen.
Cookie-instellingen beheren