Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Persoon met traumaheli mee na ongeval Middelburg

Toegevoegd: 19-01-2022, 17.00 uur
De traumahelikopter landde bij Heinkenszand
De traumahelikopter landde bij Heinkenszand
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een persoon is woensdag per traumahelikopter naar het ziekenhuis gevlogen. Eerder was het slachtoffer betrokken bij een ongeval in Middelburg.


Het incident gebeurde rond 14.50 uur op de Kleverskerkseweg in Middelburg. Ter hoogte van het tankstation bij het Stadskantoor vond volgens de handhaving van de gemeente Middelburg een ongeval plaats op het fietspad. De handhaving, politie, een ambulance en een rapid responder kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer.

Al snel werd de gewonde per ambulance naar Heinkenszand gebracht. Daar werd de persoon overgedragen aan het Mobiel Medisch Team dat met een traumahelikopter was geland. Rond 15.40 uur steeg de helikopter op om de patiënt naar het ziekenhuis in Rotterdam te vervoeren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren