Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Belgische OM bevestigt arrestatie Nederlandse vriendin De K.

Toegevoegd: 19-01-2022, 17.15 uur
Het lichaam van de 4-jarige Dean werd op Neeltje Jans gevonden.
Het lichaam van de 4-jarige Dean werd op Neeltje Jans gevonden.
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De Nederlandse vriendin van de 34-jarige Dave de K. is dinsdagavond aangehouden. Dat bevestigt het Belgische openbaar ministerie woensdag.


Gisteravond meldden verschillende Belgische media al dat in Nederland geboren vriendin van de 34-jarige Belgische verdachte in de zaak rondom de overleden kleuter Dean was aangehouden. Woendagmiddag bevestigde het Belgische openbaar ministerie pas dat ook zij is aangehouden in verband met de zaak.

VRT nieuws wist te melden dat ze wordt verdacht van moord en ontvoering. De woordvoerder van het Belgische OM doet daar echter geen uitspraken over. In verband met het geheim van het lopende onderzoek kan het OM geen verdere informatie naar buiten brengen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R2 (20-1-2022 om 11:30)
Als als als. Als ze er van heeft geweten kan de zwaarste straf niet zwaar genoeg zijn.
Cookie-instellingen beheren