Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 33 km

Politie: 'Brand Hoofdplaat niet aangestoken'

Toegevoegd: 19-01-2022, 17.22 uur
De brand ontstond in de nacht van dinsdag op woensdag.
De brand ontstond in de nacht van dinsdag op woensdag.
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

HOOFDPLAAT - Uit onderzoek van de politie is woensdag gebleken dat de brand in Hoofdplaat waarbij een bewoner om het leven kwam niet is aangestoken. De brand ontstond in de nacht van dinsdag op woensdag.


Woensdagochtend laaide het vuur in de woning in Hoofdplaat nogmaals op. Toen de brandweer de tweede brand onder controle had, kon de politie starten met het onderzoek naar de oorzaak van de brand. 

Daarbij werd gebruik gemaakt van een politiehond en samengewerkt met een brandspecialist. Ook werden getuigen verhoord. Hoewel de exacte oorzaak van de brand niet kon worden vastgesteld, is er volgens de politie geconstateerd dat er geen sprake was van brandstichting. Het politieonderzoek is daarmee afgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren