Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode man in auto Retranchement was geen misdrijf

Toegevoegd: 20-01-2022, 12.35 uur
Uit onderzoek is gebleken dat de man niet om het leven kwam door een misdrijf.
Uit onderzoek is gebleken dat de man niet om het leven kwam door een misdrijf.
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

RETRANCHEMENT - De 60-jarige man uit Sluis die op maandag 8 november dood in zijn auto werd gevonden, is volgens de politie niet overleden door een misdrijf. Dat is de uitkomst van het politieonderzoek dat heeft plaatsgevonden.


De 60-jarige inwoner werd op 8 november 2021 dood aangetroffen in een auto aan de Kanaalweg in Retranchement. Het voertuig lag daar in het water. Na de vondst volgde de een uitgebreid onderzoek door de politie.

Tijdens het rechercheonderzoek ontving de politie diverse tips en beelden die uitvoerig onderzocht werden. Ook werden enkele getuigen verhoord. Na enkele dagen sloot de politie het scenario van een verkeersongeval uit. Daarna zijn nog andere opties onderzocht. Het onderzoek kon aanvankelijk niet worden afgerond, omdat enkele technische zaken nader onderzocht moesten worden. Hierbij was het bekend dat dit geruime tijd zou duren.

Nu zijn ook die onderzoeksresultaten bekend. Volgens de politie is er nu vastgesteld dat er geen sprake is van een misdrijf. Het politieonderzoek is daarmee afgesloten. De familie van het slachtoffer is daar inmiddels over geïnformeerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren