Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 124 km

Container met spullen brand Hoofdplaat vat vlam

Toegevoegd: 20-01-2022, 12.41 uur
De spullen afkomstig van de brand hadden opnieuw vlam gevat.
De spullen afkomstig van de brand hadden opnieuw vlam gevat.
© Foto: Brandweer Stampershoek
Door: Remi Mesu

OOSTBURG - De brandweer is donderdagochtend gealarmeerd voor een containerbrand in Oostburg. De container met als inhoud afgevoerde spullen van de woningbrand in Hoofdplaat had vlam gevat.


De brand ontstond donderdagochtend rond 08.00 uur op de gemeentewerkplaats aan de Oudestad in Oostburg. De container, waarin afgevoerde spullen van de woningbrand met dodelijke afloop lagen, had daar vlam gevat.

Volgens de brandweer van de post Stampershoek waren de spullen opnieuw gaan branden. Met behulp van een straal hoge druk, konden de brandweerlieden de vlammen doven. Vervolgens lieten de medewerkers van de brandweer de container vollopen met water.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maartje (20-1-2022 om 20:50)
Rare situatie. Wil iemand soms iets verbergen of sporen uitwissen?
Miriam (20-1-2022 om 18:15)
Zit er iets zelf-ontbrandends tussen?
Joris (20-1-2022 om 18:11)
@Johan: Lithium-Ion batterijenpakket ertussen?
Johan (20-1-2022 om 14:36)
Wat is hier aan de hand? Eerst een nachtelijke woningbrand waarbij de bewoner jammerlijk om het leven komt. De volgende ochtend na het blussen laait het vuur weer op en uiteindelijk gaat de container met de afgevoerde spullen ook nog eens in de brand. Hier begrijp ik werkelijk niets meer van?
Cookie-instellingen beheren