Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 275 km

Fietser aangereden in Goes

Toegevoegd: 20-01-2022, 17.58 uur
Het ongeluk gebeurde op de rotonde bij de Van Hertumweg.
Het ongeluk gebeurde op de rotonde bij de Van Hertumweg.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - Een fietser is donderdag gewond naar het ziekenhuis gebracht na een aanrijding in Goes. Het ongeluk gebeurde op een rotonde in de stad.


Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur op de rotonde die de Van Hertumweg en de Anthony Fokkerstraat met elkaar verbindt. Een fietser werd daar bij een van de in-en uitgangen van de rotonde geraakt door een auto.

Politie en de ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Na ter plekke verzorgd te zijn, werd de fietser per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat de ernst van de verwondingen zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen van den Heuvel (21-1-2022 om 14:42)
Ik woon hier nu 3 jaar en 1 ding is me opgevallen: Zeeuwen rijden als gekken. Je kan wel de schuld aan de fietser geven of aan de uitvinder van de rotonde, maar jij bent degene in je SUV. Jij bent het winnende aanvalswapen. Rotonde is heel simpel hou je aan de regels en het werkt. We zijn er wereldwijd beroemd om.
wil (21-1-2022 om 14:33)
Frans de fietser heeft gewoon voorrang op deze rotonde!!! Ga zelf maar eens fietsen en rij over een 10 tal rotonde je zal zien dat je regelmatig in de remmen moet voor een auto die niet kijkt of er fietser komen.
bramDeij (21-1-2022 om 09:58)
Die praat van frans slaat netrgens op. . fietser heeft voorrang, dus automobilist keek ook niet uit dus.
Pim Schipper (21-1-2022 om 09:49)
Echt hoor...degene die deze verkeerspleinen/rotondes bedenkt is vast een terrorist!
Ik (21-1-2022 om 09:47)
Wat een onbeschofte opmerking is dit. Fietsers hebben op een rotonde altijd voorrang.
Busrijder (21-1-2022 om 07:54)
Levensgevaarlijk al de rotondes, vanuit mijn bestebus zit ik met een hele grote dode hoek en rij soms een ronde extra omdat ik niet zie of er een fietser aankomt. Beste fietsers rij voor je eigen veiligheid a.u.b. niet zomaar door ondanks dat jullie toch voorrang hebben. Beter zou zijn dat fietsers geen voorrang hebben op rotondes en dat is jammer maar echt beter voor hĂșn veiligheid.
Cookie-instellingen beheren