Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser aangereden in Goes

Toegevoegd: 20-01-2022, 17.58 uur
Het ongeluk gebeurde op de rotonde bij de Van Hertumweg.
Het ongeluk gebeurde op de rotonde bij de Van Hertumweg.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - Een fietser is donderdag gewond naar het ziekenhuis gebracht na een aanrijding in Goes. Het ongeluk gebeurde op een rotonde in de stad.


Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur op de rotonde die de Van Hertumweg en de Anthony Fokkerstraat met elkaar verbindt. Een fietser werd daar bij een van de in-en uitgangen van de rotonde geraakt door een auto.

Politie en de ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Na ter plekke verzorgd te zijn, werd de fietser per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat de ernst van de verwondingen zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (21-1-2022 om 04:59)
Aan Frans Hamelink: Als je praat met je volle verstand ,dan heb je daar niet veel van. Ik ben ook een klootzak van 75jaar en fiets vaak. Zeker bij rotondes moet een weggebruiker erg goed opletten. En bij deze rotonde had die "Klootzak" voorrang. Een automobilist heeft daarom ook een nek en ogen gekregen bij geboorte. Moeten ze ook gebruiken!! Beterschap voor Fietser/ster. die altijd het slachtoffer is bij zon aanrijding. Fransje, ga jij maar naar de automobilist/e thuis met bloemen en zeg tegen deze "zonde van de deuk in je auto.
crest (20-1-2022 om 23:20)
Die gepensioneerde mensen en scholieren rijden als dolle dwaze idoten veel te hard op die electrische fietsen. Ze komen met 25 aan keihard. Ze zijn te lui om te trappen, en nemen een lectrische. Zelf kinderen van 13 jaar. Wat is dit toch? De jeugd wordt moddervet, vreten en gamen. Niet werken, en ook niet willen fietsen!! Ze dwingen je gewoon tot stoppen! Oh ja wij zijn fietser..... en dus beschermd. Ze komen keihard aan. Net zoals al die wielrenners. Aso volk van de weg, schreeuwend en tierend komen ze in groepen aan! Belachelijk. En worden ze keer aangereden zijn ze nog kwaad ook. Ze zijn nog aggresiever dan automobilisten op de weg. Vooral die gepenisoneerde mensen. Zee van tijd hebben ze, en altijd haast. Rijden idd met bord voor n kop!
rvh (20-1-2022 om 21:16)
dit zal niet de laatste zijn. ik weet niet door wie die rotondes uit gevonden heeft maar zeker geen pienter iemand eerder een pippie langkous.
Frans Hamelink (20-1-2022 om 21:09)
Die klootzakken op een fiets kijken ook totaal niet of een automobilist ze wel heeft gezien en fietsen met een groot bord voor hun kop gewoon door !!!,
Cookie-instellingen beheren