Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

14 bekeuringen uitgedeeld bij rollerbankcontroles

Toegevoegd: 20-01-2022, 21.40 uur
Bij de controle werden 35 bestuurders gecontroleerd.
Bij de controle werden 35 bestuurders gecontroleerd.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie heeft tijdens een rollerbankcontrole in Vlissingen en Oost-Souburg 14 bekeuringen uitgedeeld. In totaal controleerden de agenten 35 brom-en snorfietsen.


De politie controleerde donderdag op twee plekken in Vlissingen en Oost-Souburg. In totaal werden 35 bromfietsen onder de loep genomen. 14 bestuurders kregen een bekeuring voor verschillende overtredingen.

Zo constateerden de agenten dat bij vier voertuigen een te hoge constructie snelheid werd gemeten. Ook werd er vier keer een zogeheten WOK-melding (Wachten Op Keuring) aangemaakt.

Twee bestuurders werden betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Twee andere weggebruikers kregen een boete voor het rijden met een snorfiets op een onverplicht fietspad.

Een andere bestuurder weigerde bij een vordering om het rijbewijs te laten zien, de persoon heeft daar een bekeuring voor gekregen. Een laatste weggebruiker kreeg een boete omdat het voertuig onverzekerd was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (21-1-2022 om 15:40)
Als je dit ziet en wetende dat er nog een paar honderd diefstallen op de plank liggen te wachten. Liggen de prioriteiten van de Politie niet op de juiste plaats.
Timsalabim (21-1-2022 om 11:15)
Sven; wat doe jij als je ziet als iemand een boete krijgt op straat? Ga je dan staan applaudisseren ofzo? Waarom ga je er de volgende keer niet lekker bijstaan, beetje de Politie aanmoedigen ofzo, schouderklopjes geven en bloemen gooien…
Ja-Ja (21-1-2022 om 08:12)
Aan Sven Hoezo ,trots zijn. Dat is toch gewoon hun werk. Of was je ook trots wat je zag in Amsterdam? Ik zeg niet dat deze er bij waren.
Axel Jasperse (21-1-2022 om 08:05)
Dit mogen jullie nog veel vaker doen. Levensgevaarlijk hoe sommigen zich gedragen op die dingen.
WeetAllesBeter (21-1-2022 om 08:02)
Bezwaar maken tegen deze boetes. Deze zogenaamde rollerbanken zijn zo oud als de mensheid zelf. Nooit geijkt en zeker niet geschikt om iets te meten.
Sven (20-1-2022 om 21:55)
Gefeliciteerd mannen goed werk jullie mogen trots zijn
Cookie-instellingen beheren