Weerbericht:
Vanavond in de noordelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Reddingboot Zeemanshoop voer in 2021 52 keer uit

Toegevoegd: 20-01-2022, 21.41 uur
Reddingboot Zeemanshoop voer in 2021 52 keer uit
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BRESKENS - De medewerkers van de KNRM-post in Breskens zijn in 2021 52 keer uitgevaren met reddingboot Zeemanshoop. Dat laat de reddingsmaatschappij op Twitter weten.


De medewerkers van de KNRM maken in het begin van het nieuwe jaar een overzicht van alle acties die zij in het vorige jaar hebben uitgevoerd. Daar blijkt uit dat de reddingboot van de post 52 keer moest uitvaren. Dertig acties daarvan hadden volgens de post betrekking tot de pleziervaart.

Bij alle acties zijn er in totaal 85 mensen en een hond in veiligheid gebracht door de redders. In totaal waren de vrijwilligers van de post in Breskens 565 uur bezig om mensen op zee te helpen of redden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren