Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld N62 Heinkenszand, auto rijdt door

Toegevoegd: 21-01-2022, 08.57 uur - Update: 21-01-2022, 10.45 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de Sloeweg (N62) tussen Heinkenszand en 's-Heerenhoek heeft vanochtend een ongeval plaatsgevonden waarbij een vrachtwagen op zijn kant terecht is gekomen. De bestuurder is gewond geraakt, een mogelijk betrokken personenauto is doorgereden.


Het ongeluk gebeurde kort voor 08.00 uur op de rijbaan vanaf knooppunt Stelleplas bij Heinkenszand richting het knooppunt Drieklauwen bij 's-Heerenhoek, ongeveer ter hoogte van de Vrooneweg. Zowel de politie als de ambulancedienst en de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen. Volgens de politie is de chauffeur die de vrachtauto bestuurde per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van zijn letsel is nog niets bekend.

Volgens de politie is na het ongeluk een Renault Twingo doorgereden. De politie is nu op zoek naar de bestuurder. Ook mensen die wellicht beelden van de betreffende auto hebben worden gevraagd zich te melden. Personen die meer weten, kunnen zich melden via 0900-8844 of via het WhatsAppnummer 06-12207006.

Rijkswaterstaat meldt op haar website dat de weg ter plekke is afgesloten en dat dit nog tot 14.00 uur kan duren. Inmiddels is bergingsbedrijf De Moor al wel bezig om te berging van de vrachtauto voor te bereiden. Volgens de provincie Zeeland is door het ongeval schade ontstaan aan het asfalt.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
werker (21-1-2022 om 19:57)
@wegwerker, mooi dat jij je bammetjes bij had, je stond vast niet te helpen bij deze zware klus, maar wellicht je handjes in je zak en te kijken.( o nee te eten) Dat er veel denk werk is prima, zo lang het maar veilig gebeurt, hoe vaker je het doet hoe makkelijker het wordt gun de Moor ook de tijd om het juist en veilig te doen, want als het fout gaat word er ook gelijk met de vingers gewezen. Top gedaan Marcel en Team.
wegwerker (21-1-2022 om 12:31)
Hopelijk heeft de chauffHeteur maar lichte verwondingen en vinden ze die kl*** personenauto snel, maar het zal wel weer in de schoenen van de beroepschauffeur geschoven worden. En het is maar goed dat ik de bammetjes bij heb want de berging loopt nog niet echt vlotjes, veel denkwerk maar weinig actie helaas.Het gaat waarschijnlijk nog wel een tijdje duren.
Jaap (21-1-2022 om 10:55)
Mooi klusje voor de Moor ben benieuwd of het lukt met één groot bergingsvoertuig
mar (21-1-2022 om 10:29)
Ook weer eentje zeker die even in de remmen ging om trucker te laten zien dat ie traag is, met zo'n lading omver gaan niet niks. Sterkte en beterschap voor de bestuurder. Hoop dat de automobilist zich meld en kan vertellen wat er mis ging.
Maikel (21-1-2022 om 10:26)
Weer een mooie klus voor cmv zeeland! We want mo(o)re
Grote Smurf (21-1-2022 om 10:10)
Hopelijk had de chauffeur een scherpe dashcam (zou in deze drukte eigenlijk verplicht moeten worden) zodat de doorgereden auto achterhaald kan worden. Ben ook erg benieuwd wat er nou is gebeurd. Je hebt tegenwoordig teveel doorgedraaide heethoofden die bijvoorbeeld zomaar een braketest bij een vrachtwagen doen als ze het ergens niet mee eens zijn. Die snappen niet dat dat levensgevaarlijk is voor zowel zichzelf als de medeweggebruiker.
Cookie-instellingen beheren