Weerbericht:
Wolkenvelden. In de namiddag (onweers)buien. Morgen een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Gekantelde vrachtwagen N62 weer op zijn wielen

Toegevoegd: 21-01-2022, 13.20 uur
De vrachtauto staat inmiddels weer overeind.
De vrachtauto staat inmiddels weer overeind.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - De vrachtwagen met puin die vanochtend kantelde op de Sloeweg (N62) tussen Heinkenszand en 's-Heerenhoek staat weer op zijn wielen.


De vrachtauto belandde rond 08.00 uur op zijn kant toen deze vanaf het knooppunt Stelleplas bij Heinkenszand richting het knooppunt Drieklauwen bij 's-Heerenhoek reed. De chauffeur raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De exacte toedracht van het ongeluk is nog niet bekend, maar de politie heeft wel laten weten dat men op zoek is naar een doorgereden Renault Twingo.

De vrachtauto werd rond het middaguur weer overeind gezet met behulp van een truckbergingsvoertuig van De Moor. Hierbij werd gebruik gemaakt van speciale luchtkussens. De weg is overigens wel nog altijd afgesloten. Rijkswaterstaat meldt op haar website als verwachtte eindtijd nog altijd 14.00 uur.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (21-1-2022 om 20:57)
mooi materiaal Marcel!!!!
Jan (21-1-2022 om 15:58)
Kijk dat werkt mooi zo met die kussens heb ik kuzee nog nooit zien doen
Cookie-instellingen beheren